Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У штабі Байдена погрожують примусово висилити Трампа з Білого дому

Нічого собі!

Ілюстрація russian.rt.com

У штабі Байдена погрожують примусово висилити Трампа з Білого дому

Якщо той не забереться звідтіля добровільно

На тлі повідомлень, що президент США Дональд Трамп не планує «здаватись» на виборах, виборчий штаб Джо Байдена попередив, що Трампа можуть примусово випровадити з Білого дому.

Про це заявив речник штабу Байдена Ендрю Бейтс, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на CNN.

«Як ми сказали 19 липня, на цих виборах рішення приймає американський народ. І уряд Сполучених Штатів цілком здатний вивести порушників з Білого дому», - заявив Бейтс, очевидно маючи на увазі президента-республіканця.

На цих виборах рішення приймає американський народ. І уряд Сполучених Штатів цілком здатний вивести порушників з Білого дому.

Цю заяву Бейтс зробив у відповідь на повідомлення про те, що Трамп не планує визнавати поразку, якщо Байден буде визнаний обраним президентом США у п’ятницю.

Останні підсумки підрахунку голосів показують, що Трамп поступається Байдену у ключових штатах, які є вирішальними для перемоги на виборах. 

У ніч на п’ятницю Байден вийшов у лідери в Джорджії, ва у п’ятницю - в Пенсильванії. Перемога у цих штатах забезпечить Байдену виграш на виборах президента США. Водночас Трамп без голосів виборників Джорджії і Пенсильванії не має шансів на переобрання.

Telegram Channel