Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині ремонтують дорогу на Світязь

Це найдовша за протяжністю автомобільна дорога державного значення на Волині.

Фото: Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На Волині ремонтують дорогу на Світязь

Стартували ремонтні роботи на автошляху Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Зауважують, що це найдовша за протяжністю автомобільна дорога державного значення на Волині, майже 175 км якої пролягає територією шести районів нашої області – Шацького, Любомльського, Турійського, Володимир-Волинського, Іваничівського та Горохівського. Ще понад 29 км проходить Радивилівським районом сусідньої Рівненщини.

Зауважують, що це найдовша за протяжністю автомобільна дорога державного значення на Волині, майже 175 км якої пролягає територією шести  колишніх районів нашої області.

Відновлення цього шляху розпочали з 9-кілометрової ділянки  у Шацькому районі, зокрема на відтинку автошляху, що бере свій початок поблизу повороту до санаторію «Лісова пісня» та закінчується на виїзді з райцентру (км 7+830 – км 16+830).

Наразі дорожня техніка працює у межах селища Шацьк, рухаючись у напрямку українсько-білоруського кордону. Проводять роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття, згодом тут буде влаштовано два шари асфальтобетонної суміші та проведено комплекс робіт з організації дорожнього руху.

Підрядник – ТОВ «ПБС».

Упродовж 2020-2021 років планують відремонтувати щонайменше 50 км автошляху Т-03-02 у Шацькому, Любомльському та Горохівському районах.

Telegram Channel