Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Українська влада готова розгорнути гуманітарні табори на адмінкордоні з Кримом

Фото pravda.com.ua.

Українська влада готова розгорнути гуманітарні табори на адмінкордоні з Кримом

Представництво президента України в Криму висловило стурбованість через ситуацію, яка склалася на півострові у зв'язку з ростом кількості хворих на коронавірус і дефіцитом ліків

Українська влада готова розгорнути гуманітарні табори на адмінкордоні з анексованим Кримом через погіршення ситуації з поширенням коронавірусу та дефіцитом ліків на півострові. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр, міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в інтерв’ю «Радіо Свобода», повідомляє «Громадське».

Меджліс кримськотатарського народу ініціює збір допомоги хворим COVID-19 у Криму.

За його словами, уряд у спрощеному режимі приймає гуманітарні вантажі від гуманітарних організацій, а в Мінсоцполітики «швидко дають відповідь». Ці вантажі, мовляв, потім можуть потрапити через КПВВ на окуповані території «в інтересах людей».

Представництво президента України в Криму висловило стурбованість через ситуацію, яка склалася на півострові у зв'язку з ростом кількості хворих на коронавірус і дефіцитом ліків. У відомстві називають її «критичною» в умовах пандемії та закликають «реагувати на виклики, пов'язані з гуманітарною кризою в Криму».

Меджліс кримськотатарського народу ініціює збір допомоги хворим COVID-19 у Криму. До цього там закликали Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ в Україні та моніторингову місію ООН з прав людини відвідати анексований Крим через «катастрофічну епідеміологічну ситуацію, викликану високим темпом зростання захворюваності на COVID-19».

Telegram Channel