Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Європейська Солідарність» застерегла «зелену» владу від спроби скасувати результати виборів до міськради Львова

ЄС перемогла на виборах до Львівської міськради.

Фото eurosolidarity.org.

«Європейська Солідарність» застерегла «зелену» владу від спроби скасувати результати виборів до міськради Львова

Заяву опублікували на сайті політсили

«З моменту оголошення результатів виборів до Львівської міської ради влада Зеленського ніяк не може змиритись з поразкою «Слуг народу», які не отримали мандатів у Львівській міській раді», йдеться у тексті звернення.

Спроби оскаржити вибори в суді ми розцінюємо як свідому політку влади по дестабілізації ситуації в місті та помсту львів’янам за їхню позицію.

«Черговий крок, яким намагаються змінити волевиявлення львів’ян – спроба оскаржити вибори в суді. Зокрема, у Львівський окружний адміністративний суд було подано позов із вимогою скасувати рішення Львівської територіальної виборчої комісії про встановлення результатів виборів до Львівської міської ради та зобов’язати комісію провести перерахунок голосів. Судове засідання відбудеться 8 листопада в неділю.

«Слуги народу» на цих виборах не отримали достатньої кількості голосів, щоб мати своє представництво у Львівській міській раді. Львів’яни дали чітку і однозначну оцінку діяльності «зеленої» влади. Тому спроби оскаржити вибори в суді ми розцінюємо як свідому політку влади по дестабілізації ситуації в місті та помсту львів’янам за їхню позицію.

Партія «Європейська Солідарність» застерігає «зелену» владу від спроби скасувати результати виборів до міськради Львова. Ми готові до відстоювання позиції львів’ян судах і захисту волевиявлення мешканців міста. Часи фальсифікацій та судового блокування результатів виборів давно минули і ми не дозволимо їх повернути жодній владі. 

Нагадаємо, у другому турі виборів мера Луцька «Європейська Солідарність» підтримує Богдана Шибу.

Наполегливо закликаємо владу поважати вибір львів’ян і не провокувати напругу та протистояння», – зазначили в партії.

Telegram Channel