Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Його не потрібно зносити», – Богдан Шиба про Центральний ринок (Відео)

Кандидат вважає, що ринок повинні облаштувати відповідно до вимог сучасності самі підприємці.

Фото facebook.com/BogdanShybaofficial.

«Його не потрібно зносити», – Богдан Шиба про Центральний ринок (Відео)

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба вважає, що Центральний ринок не потрібно зносити. Достатньо реконструювати його так, аби він мав цивілізований, сучасний вигляд і був сприятливим тлом замку Любарта

Про це Шиба розповів у інтерв'ю журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині. Уривок інтерв'ю опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата.

Богдан Шиба вважає, що ринок повинні облаштувати відповідно до вимог сучасності самі підприємці. І вони, за словами кандидата, готові це зробити за двох умов: якщо не доведеться платити якісь додаткові оплати посередникам, і якщо на них не будуть їхати бульдозером.

Підприємці готові самі навести лад, якщо на них не будуть їхати бульдозерами.

«Я вмію розмовляти з людьми, з підприємцями, і розумію їх. Я посприяю тому, щоб вони самі, своїми силами там навели лад. Той ринок, який є, в навіть дуже цивілізованих країнах є такі самі ринки, але він має виглядати красиво і бути сприятливим тлом для Луцького замку. Це нескладно зробити, тільки треба дати можливість підприємцям зробити це самим й ізолювати їх від тих, хто з них хоче брати додаткові податі», – розповів Богдан Шиба.

Зазначимо, що в своїй передвиборчій програмі Богдан Шиба заявив, що, зайнявши посаду міського голови, не буде переносити Центральний ринок у Луцьку.

Читайте також: «Класно, коли тато забиває гол». Удома в Богдана Шиби.

«Його не потрібно зносити, просто він повинен мати вигляд сучасного цивілізованого ринку. У першу чергу, там не повинно бути антисанітарії. І підприємці готові самі навести лад, якщо на них не будуть їхати бульдозерами», – розповів нещодавно Шиба в інтерв'ю виданню «Волинь.Правда».

Telegram Channel