Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чи справді Богдан Шиба хотів знести міст над залізницею у Луцьку (Відео)

Богдан Шиба запевняє, що насправді міст над залізницею зносити не збирався.

Фото facebook.com/BogdanShybaofficial.

Чи справді Богдан Шиба хотів знести міст над залізницею у Луцьку (Відео)

Богдан Шиба прокоментував заяви і чутки про те, що, будучи на посаді Луцького міського голови, він нібито не хотів добудовувати міст над залізницею, і навіть мав намір його знести

Відповідь на ці заяви Шиба дав журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині в інтерв’ю, уривок якого опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата у мери Луцька.

«Як написано: «Судіть за їхніми ділами, а не за словами». Ми із депутатами міської ради відразу вирішили, що на цей надземний міст не варто витрачати бюджетні кошти, а треба використати кошти і можливості тих підприємців і підприємств, які працюють на Варшавському ринку. Але ті власники, ну я вже не буду називати прізвища, бо декому вже світла пам’ять, загнули таку високу ціну, що треба було ледь не всю ту землю віддати в приватну власність для того, щоб побудувати той перехід», – розповідає Богдан Шиба.

Як написано: «Судіть за їхніми ділами, а не за словами».

Фраза про те, що цей міст легше знести, каже Шиба, була сказана на емоціях. Він знав, що депутати на це не погодяться.

Читайте також: Кому заважає Шиба?

«Для того, щоб депутати стояли на своєму, я сказав: «Його легше зараз знести, бо щоб добудувати, це буде коштувати величезних преференцій для цих підприємців». Я знав, що депутати, звичайно, на це не погодяться. То просто була хвиля емоцій в момент, коли не вдалося спонукати власників до людського рішення», – переповідає кандидат у мери Луцьк.

Богдан Шиба запевняє, що насправді міст над залізницею зносити не збирався. Навпаки, мав намір його добудувати.

Telegram Channel