Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Перемога «Європейської Солідарності» засвідчила, що ми партія, яка об’єднує всю Україну – Порошенко у Львові

«Ми партія тих, хто любить Україну. Ми партія тих, хто вміє працювати».

Фото ЄС.

Перемога «Європейської Солідарності» засвідчила, що ми партія, яка об’єднує всю Україну – Порошенко у Львові

Партія «Європейська Солідарність» наростила свою підтримку у всіх регіонах країни. Українці готові підтримувати партію і на майбутніх парламентських виборах. Про це сказав п’ятий Президент України, лідер партії Петро Порошенко під час акції біля суду у Львові, який має розглядати справу проти депутатки «Європейської Солідарності» Софії Федини та української військової Марусі Звіробій за позовом Зеленського

«Наш ворог Росія-окупант, і ми маємо боротися об’єднаною Україною. Символ об’єднаної України – «Європейська Солідарність», яка зцементувала всю країну. Ми партія тих, хто любить Україну. Ми партія тих, хто вміє працювати», – підкреслив Петро Порошенко.

«Підсумки виборів доводять, що єдина політична сила, яка більш ніж вдвічі наростила свою підтримку – це «Європейська Солідарність», – сказав він.

«Підсумки виборів доводять, що єдина політична сила, яка більш ніж вдвічі наростила свою підтримку – це «Європейська Солідарність»

Порошенко також повідомив, що сьогодні була оприлюднена соціологія Центру Разумкова в рамках спільного проекту з німецьким Фондом Конрада Аденауера, яка засвідчила зростання парламентського рейтингу партії «Європейська Солідарність» до 21%. «Це тенденція така, яку не зупинити. Відстань наша від «Слуг» скоротилася, а відрив з ОПЗЖ збільшився», – повідомив лідер партії.

«Я дякую всім українцям, які продемонстрували більш ніж двократне збільшення нашої підтримки. «Слуги» втратили 2/3 своїх голосів, ОПЗЖ втратила. Нас лякали, що «обдурені українці не розберуться, і ОПЗЖ  візьме більшість в Україні». «Європейська Солідарність» і наші прихильники не дали їм цього зробити. «Європейська Солідарність» сьогодні лідирує не лише у Львові, бо це традиційно. Але зараз ми лідируємо в Києві, в Тернопільській, Рівненській, Київській областях. Ми єдина політична сила, яка присутня в усіх без винятку обласних і міських радах обласних центрів. Ми єдина політична сила, яка не просто присутня в радах, але й випередила «Слуг» у Львові, Тернополі,  а ще у Краматорську, Костянтинівці, Слов’янську, Маріупольському, Покровському районах, у Харківській обласній раді», – сказав Петро Порошенко.

За його словами, кандидат від партії Петро Обухов в Одесі випередив кандидата від «Слуг» коміка Філімонова на виборах, отримавши 14%. А ветеран АТО Валерій Прозапас став другим на виборах у Запоріжжі.

Петро Порошенко особливо відзначив підтримку львів’ян: «Ви розумні, мудрі, у вас дуже серце болить за Україну. Архімед сказав: дайте мені точку опори – і ми перевернемо світ. Ця точка опори для всіх українців – є Львів. Я переконаний, що Львів це продемонструє і 22 листопада».

Джерело: ЄС.
Telegram Channel