Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Диверсанту, який намагався підірвати рівненський водозабір, продовжили запобіжний захід

Слідчі потребують більше часу, аби зібрати докази.

Фото pixabay.com.

Диверсанту, який намагався підірвати рівненський водозабір, продовжили запобіжний захід

За завданням своїх кураторі з ФСБ 12 вересня 2020 року чоловік, шляхом підриву, намагався знищити один з об’єктів «Рівнеоблводоканалу»

Рівненською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою жителя Одеської області у вчиненні державної зради та закінченого замаху на диверсію, тобто злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 15 ст. 113 КК України. Про це інформує сайт прокуратури Рівненщини.

Враховуючи необхідність у проведенні значного обсягу слідчих та процесуальних дій, 10.11.2020 Рівненським міським судом вказаній особі продовжено дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 1 мільйон 51 тисяча гривень.

Чоловік у травні 2020 року, з власної ініціативи вийшов на осіб, які представились працівниками ФСБ Росії, та за їх завданням збирав і передавав спецслужбам країни-агресора детальну інформацію про один з військових об'єктів на території Одеської області.

Як ми вже повідомляли раніше, чоловік у травні 2020 року, з власної ініціативи вийшов на осіб, які представились працівниками ФСБ Росії, та за їх завданням збирав і передавав спецслужбам країни-агресора детальну інформацію про один з військових об'єктів на території Одеської області. Також, за завданням своїх кураторів, 12 вересня 2020 року чоловік, шляхом підриву, намагався знищити один з об’єктів «Рівнеоблводоканалу», де і був затриманий.

Telegram Channel