Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Волині дитині, позбавленій батьківського піклування, виділили кошти на придбання житла

Виділили кошти на житло.

Фото ілюстративне.

На Волині дитині, позбавленій батьківського піклування, виділили кошти на придбання житла

Хлопцю виплатять 386 тисяч гривень, за які він зможе придбати власне помешкання

Сьогодні, 12 листопада в Ківерцівській райдержадміністрації, під головуванням заступника голови РДА Миколи Цисюка, відбулося засідання комісії з формування пропозицій стосовно потреби у субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2020 році.

Члени комісії розглянули питання способу реалізації права на забезпечення житлом особи, з числа дітей позбавлених батьківського піклування Тараса Кузнєцова, який перебуває на квартирному обліку у Дернівській сільській раді.

Зараз Тарас проживає у Волинському обласному соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей

Нині Тарас проживає у Волинському обласному соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  у місті Володимир-Волинський.

 

 

Вирішили спрямувати кошти державної субвенції у розмірі 386 тисяч гривень, на виплату грошової компенсації особі, позбавленій батьківського піклування, який впродовж року зможе придбати за ці кошти власне житло.

 

Джерело: Ківерцівська РДА.
Telegram Channel