Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Спіймали на гарячому: волинянин нелегально наловив риби сіткою (Фото)

Заборонене знаряддя вилучено.

Фото Pixabay.

Спіймали на гарячому: волинянин нелегально наловив риби сіткою (Фото)

На особу складено адміністративний протокол

12 листопада 2020 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рейд на водні об’єкти Шацького району Волинської області (Шацький національний природний парк).

З водойми вилучено 3 од. сіток, загальною довжиною 200 метрів. В сітках знаходилося 4 кг водних біоресурсів в снулому стані.

Так, близько 7 ранку викрито грубе порушення Правил рибальства. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – мисиновою сіткою. Інцидент стався на оз. Люцимер, поблизу смт Шацьк Шацького району. Завдяки оперативним діям працівників рибпатруля порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

На особу складено адміністративний протокол за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

Пізніше під час рибоохоронної роботи на тій ж водоймі виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 3 од. сіток, загальною довжиною 200 метрів. В сітках знаходилося 4 кг водних біоресурсів в снулому стані. Рибу здано на склад рибоохорони для подальшої передачі до міського зоопарку.

Того ж дня в ході рейду на оз. Чорне Шацького району з водойми вилучено 4 безхазяйні сітки, загальною довжиною 300 метрів. Складено відповідний акт.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення - прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Нагадаємо, на Волині на гарячому спіймали два трактори завантажені нелегальною деревиною (Фото).

 
 

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
Telegram Channel