Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
А чи винен у розгромі Covid-19?

Отакої!

Фото ua-football.com

А чи винен у розгромі Covid-19?

Коментарі після матчу «Динамо» – «Шахтар» – 0:3

Чемпіонат України з футболу, УПЛ. 9–й тур. «Динамо» (Київ) — «Шахтар» (Донецьк) – 0:3 (0:1 – Жуніор Мораес, 34 хв.; 0:2 – Маркос Антоніо, 66 хв.; 0:3 – Алан Патрік, 73 хв.)

Після цієї гри «Шахтар» скоротив своє відставання від «Динамо» до мінімуму: у киян – 20 очок, у донеччан – 19, у полтавської «Ворскли» – 16.

За воротами

Луїш КАШТРУ, головний тренер «Шахтаря»:

«Проти нас вийшла дуже складна команда, яка показала всі свої сильні сторони проти «Барселони». А ми підходили до матчу після нищівної поразки від «Боруссії» (0:6. — Ред.), яка поставила пляму на репутації команди. Тому я задоволений грою і результатом».

Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер «Динамо»:

«Сьогодні виграв COVID-19 і програв фейр–плей. Я ніколи би не грав у таких умовах. Навіть якби був по іншу сторону. Ніколи. Бо підсумок чемпіонату мають вирішувати команди, а не коронавірус».

Мирон МАРКЕВИЧ, український футбольний фахівець:

«У матчі «Динамо» — «Шахтар» до певних подій була рівна гра, яка проходила в основному в центрі поля, але потім помилка динамівського воротаря Нещерета, а за нею і необґрунтований фол Сидорчука визначили долю поєдинку.

Що стосується складу «Динамо», то я б не сказав, що кияни були занадто обмежені в кадровому питанні. Їм було складно з замінами, але з твердих футболістів основи був відсутній тільки Миколенко».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel