Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З якої дати МОН рекомендує закладам профосвіти змішане навчання

Кількість хворих на коронавірус в Україні стрімко зростає.

Фото Укрінформу.

З якої дати МОН рекомендує закладам профосвіти змішане навчання

З понеділка професійно-технічні заклади мають увести дистанційну форму навчання

Із 16 листопада закладам професійної (професійно-технічної) освіти рекомендовано проводити навчання за змішаною формою з внесенням змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять. Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі Міністерства освіти і науки.

«Важливо, що відвідувати заняття учні зможуть групами не більш ніж 20 осіб», - підкреслюється в повідомленні.

Адміністрації варто організувати процес у такий спосіб, щоб учні та педагоги менше контактували між собою.

У МОН звернули увагу, що, готуючись до змішаного навчання, адміністрації варто організувати процес у такий спосіб, щоб учні та педагоги менше контактували між собою, наприклад, змінити тривалість перерв, час початку та завершення занять тощо. У закладі також рекомендовано організувати регулярне прибирання, проведення дезінфекції предметів загального вжитку. Крім того, в цей період доступ сторонніх осіб, які не беруть участі в освітньому процесі, забороняється.

Як повідомлялося, раніше МОН рекомендувало з 16 листопада організувати навчання за змішаною формою і в закладах вищої та передвищої освіти.

В Україні станом на 13 листопада лабораторно підтверджено 512 652 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них за добу - 11 787.

Telegram Channel