Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Гра української збірної з футболу проти Німеччини у Лізі Націй може не відбутися

Збірна України проведе ще одне тестування на коронавірус 14 листопада. Матч теж 14-го о 21:45.

Ігровий момент матчу 3-го туру групового етапу Ліги націй УЄФА 2020/21 між збірними України та Німеччини з футболу, на НСК "Олімпійський" у Києві, 10 жовтня 2020 р. Матч закінчився з рахунком 1:2 на користь збірної Німеччини. Фото Олександр Приходько / УНІАН

Фото УНІАН.

Гра української збірної з футболу проти Німеччини у Лізі Націй може не відбутися

Четверо футболістів збірної України захворіли на COVID-19

Четверо футболістів збірної України отримали позитивний результат тесту на COVID-19, через що гра проти Німеччини у Лізі Націй може не відбутися. Про це на передматчевій пресконференції повідомив тренер Андрій Шевченко, інформує Суспільне Спорт.

«Ситуація наступна – прийшли результати тестів, у нас 5 позитивних тестів, чотири з них у гравців. П'ять людей залишилися в готелі, вони ізольовані. Нам сказали, що ми маємо пройти ще одні тести у день матчу – чекаємо на повну інформацію. Щодо проведення гри: будуть приймати рішення УЄФА, організатори матчу, німецький уряд, мабуть. Ситуація така, що у команді є спалах», – Андрій Шевченко.

Головний тренер збірної України не назвав імена гравців, які здали позитивний тест на коронавірус.

Щодо проведення гри: будуть приймати рішення УЄФА, організатори матчу, німецький уряд, мабуть. Ситуація така, що у команді є спалах», – Андрій Шевченко.

За інформацією сайту Tribuna.com, позитивні результати тестів отримали Віктор Коваленко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков та Андрій Ярмоленко.

Збірна України проведе ще одне тестування на коронавірус 14 листопада. Від результатів цього тестування буде залежати проведення матчу.

Матч Німеччини проти України має відбутися 14 листопада о 21:45. Це гра п'ятого туру Ліги Націй УЄФА у Дивізіоні «А».

У листопаді збірна України уже провела один матч: Україна «всуху» програла Польщі у товариському матчі.

У жовтні Україна зіштовхнулася зі схожою ситуацією перед матчем проти Франції: тоді у заявку на гру був включений навіть Олександр Шовковський, адже другого воротаря не було.

Telegram Channel