Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Тролейбус протягнув пенсіонерку по асфальті

На місце події одразу прибула бригада «швидкої».

Фото kherson.net.ua.

Тролейбус протягнув пенсіонерку по асфальті

Медики, які прибули на місце події виявили у пенсіонерки численні гематоми та забої на тілі

Вчора, 14 листопада, на вулиці Кулика в Херсоні, тролейбус № 12 протягнув по асфальту пенсіонерку, яка впала під час виходу із громадського транспорту. Про це повідомило видання kherson.net.ua.

82-річна жінка під час виходу з тролейбуса перечепилася і впала таким чином, що її тіло лежало на асфальту, а ноги були у салоні.

У повідомленні зазначається, що 82-річна жінка під час виходу з тролейбуса перечепилася і впала таким чином, що її тіло лежало на асфальту, а ноги були у салоні. Водій цього не помітив, зчинив двері та продовжив рух. Зупинився лише після криків пасажирів у салоні.

На місце події одразу прибула бригада «швидкої», яка надала першу медичну допомогу жінці. У пенсіонерки виявили численні гематоми та значну ссадину на тімені.

У виданні зазначили, що не перша транспортна пригода, яка сталася за участі громадського транспорту у Херсоні на цьому тижні. Зазначається, що на вулиці Стрітенській, автобус маршруту № 29 не розминувся з автомобілем.

Нагадаємо, інфаркти та інсульти вбивають не менш безжально, ніж COVID‑19.

Швидкості зіткнення були невеликі, але водій маршрутки задіяв механізм екстреного гальмування. В результаті дві жінки у віці 48 і 56 років в салоні не втрималися і впали. В однієї з жінок зафіксовано черепно-мозкову травму, а в іншої сильний забій стегна.

Telegram Channel