Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Європейська Солідарність» закликає терміново провести масове безкоштовне тестування в Україні – Петро Порошенко

Порошенко: Загальне тестування дозволить залишити на карантині лише хворих та інфікованих, а решта зможе здійснювати повноцінну економічну діяльність.

Фото ЄС.

«Європейська Солідарність» закликає терміново провести масове безкоштовне тестування в Україні – Петро Порошенко

Україна за прикладом Словаччини та Австрії має терміново провести масове безкоштовне тестування громадян

Про це заявив п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Масове тестування – це одна з найважливіших частин плану подолання епідемії коронавірусу, який пропонує «Європейська Солідарність».

«Протягом кількох тижнів пропонуємо і вимагаємо забезпечити безкоштовне тотальне тестування  за прикладом Словаччини і Австрії. Це слід зробити  для ефективного розривання ланцюжків захворювання»

Реклама Google

Для цього фракція «ЄС» у парламенті подала законопроект, який передбачає відновити Фонд боротьби з коронавірусом і 27 мільярдів гривень спрямувати виключно на боротьбу з COVID-19.

«Тільки всезагальне безкоштовне тестування дозволить запобігти  локдауну і припиненню економічної активності, до чого веде країну патологічна безпорадність і злочинна бездіяльність влади. Загальне тестування дозволить залишити на карантині лише хворих та інфікованих, а решта зможе здійснювати повноцінну економічну діяльність. І буде збережено робочі місця», – переконаний Порошенко.

«Протягом кількох тижнів пропонуємо і вимагаємо забезпечити безкоштовне тотальне тестування  за прикладом Словаччини і Австрії. Це слід зробити  для ефективного розривання ланцюжків захворювання», – пояснює п’ятий Президент.

Telegram Channel