Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Після жорстокого побиття помер український режисер

Вічна пам'ять.

Фото Pixabay.

Після жорстокого побиття помер український режисер

Зловмисник напав ззаду, наніс кілька ударів, від чого постраждалий втратив свідомість

На українського режисера Леоніда Садовського, 71-річного завідувача кафедри одного з вищих навчальних закладів, напали у Харкові. Через два дні від отриманих побоїв він помер у лікарні.

Його шпиталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, де 16 листопада він помер.

За інформацією поліції, о другій половині дня в суботу, 14 листопада чоловік отримав декілька ударів по голові, коли повертався додому через пустир. 

Отямившись після побиття, постраждалий прийшов додому і розповів про подію дружині, яка викликала бригаду медичної допомоги. Його шпиталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, де 16 листопада він помер.

Поліція не назвала імені померлого, однак «Укрінформ» з посиланням на Харківський Будинок актора імені Леся Сердюка уточнює, що напали на режисера Леоніда Садовського.

Читайте також: У львівській лікарні, яку очолює волинянин, за 12 днів відкрили ковідне відділення.

Вічна пам'ять.

 Довідково: Леонід Садовський – заслужений діяч мистецтв України, завідувач кафедри театральної майстерності Харківського національного університету мистецтв ім. Котляревського. Народився в Єнакієвому Донецької області, здобув освіту в Донецькому інституті мистецтв, потім 30 років працював в університеті ім. Котляревського, створив понад 40 вистав у театрах України. В основному його вистави проходили в Харкові, Запоріжжі, Одесі, Луганську, Полтаві, Кропивницькому.

Telegram Channel