Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У львівській лікарні, яку очолює волинянин, за 12 днів відкрили ковідне відділення

Волинянин Олег Самчук очолює львівську лікарню.

Фото зі сторінки лікаря.

У львівській лікарні, яку очолює волинянин, за 12 днів відкрили ковідне відділення

Рятуватимуть кожного пацієнта з коронавірусом

За 12 діб у Львівській міській клінічній лікарні, якою керує волинянин Олег Самчук, відкрили нове ковідне відділення.

Про це головиний лікар розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Результат 12 діб безперервного ремонту: перші 7 палат на 50 ліжок уже готові. Там є нові меблі, кисневі концентратори для кожного пацієнта, переносні рентген-апарати і апарати УЗД, монітори пацієнта, шприцеві насоси. Усе необхідне для того, щоб допомагати людям одужувати», – написав Олег Самчук.

За його словами, у відділення провели гарячу воду, якої не було 10 років, встановили дві душові кабіни, відновили сполучення із харчоблоком.

Уже почали клапсти ацієнтів на першому поверсі. У найкоротші терміни планують завершити і другий поверх.

З цим відділенням клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова матиме додаткових 350 місць для лікування пацієнтів з Covid-19. Загалом їх буде 650.

«Це означає, що ми не зачинемо двері перед жодним львів'янином, який потребуватиме госпіталізації. Ми не допустимо, щоб люди помирали через відсутність ліжок. Ми будемо рятувати кожного!», – зазначив головний лікар.

Реклама Google
 

 

Проєкт вдалось реалізувати завдяки підтримці соціально-відповідального бізнесу,зокрема найбільшим забудовникам Львова, які зробили усе своїм коштом, а також компаніям, які допомогли закупити обладнання. Олег Самчук подякував за поміч міському голові Андрію Садовому та окремо висловив вдячність львів'янам, які, свого часу, опинившись на лікуванні, побачивши тяжку працю лікарів і брак обладнання, підтримали лікарню фінансово.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Фейсбук
Telegram Channel