Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянка жорстоко побила дівчину просто посеред вулиці: їй винесли вирок

Волинь-нова

Волинянка жорстоко побила дівчину просто посеред вулиці: їй винесли вирок

На судовому засіданні обвинувачена повністю визнала себе винною у вчиненні кримінальних правопорушень

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженки села Переспа, яка побила неповнолітню дівчину.

Про це йдеться у вироку суду від 11 листопада, передає Район.Рожище.

Підсудна схопила дівчину руками за волосся та завдала декілька ударів руками в обличчя і ногами в стегно, спричинивши потерпілій легкі тілесні ушкодження у вигляді синців в ділянці правого ока та стегна.

Обвинувачена 2 жовтня, близько 22:40, неподалік бару «У Армяна», що на вулиці Ковельська у селі Переспа, схопила руками за шию неповнолітню та повалила її на бруківку. Після цього вона завдала два удари долонею в обличчя дівчині, спричинивши легкі тілесні ушкодження у вигляді синця з садном на шкірі та забоєм м'яких тканин на лобній ділянці голови.

Через 10 хвилин неподалік зупинки, яка розташована поблизу бару, підсудна схопила дівчину руками за волосся та завдала декілька ударів руками в обличчя і ногами в стегно, спричинивши потерпілій легкі тілесні ушкодження у вигляді синців в ділянці правого ока та стегна.

У судовому засіданні обвинувачена повністю визнала себе винною у вчиненні інкримінованих їй кримінальних правопорушень, підтвердила усі фактичні обставини вчинення цих кримінальних проступків та розкаялася в скоєному.

Обвинувачена до кримінальної відповідальності притягується вперше, одружена, має на утриманні троє малолітніх дітей, не працює, на обліку в наркологічному та психіатричному кабінетах не перебуває, за місцем проживання негативної характеристики не має. С

Суд ухвалив визнати жінку винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу, і призначити 850 гривень штрафу.

Нагадаємо, на Волині чоловік зґвалтував 22-річну дівчину: постраждалу шпиталізували.

Telegram Channel