Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині п’яний прокурор за кермом авто втікав від поліції: його судитимуть (Відео)

Судове засідання відбудеться завтра.

Фото БУГ.

На Волині п’яний прокурор за кермом авто втікав від поліції: його судитимуть (Відео)

Засідання відбудеться завтра, 18 листопада

У Шацькому районному суді Волинської області відбудеться розгляд справу про адміністративне правопорушення, скоєне ексначальником Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Миколою Троцюком якого спіймали п’яним за кермом.

У водія легковика виявили ознаки алкогольного сп’яніння і склали відповідний протокол через відмову проходити освідування.

Реклама Google

Нагадаємо, ввечері 11 вересня на вулиці Героїв АТО у Нововолинську поліція наздоганяла авто, що не зупинилося на вимогу. У водія легковика виявили ознаки алкогольного сп’яніння і склали відповідний протокол через відмову проходити освідування. Як виявилося, за кермом перебував Микола Троцюк, колишній начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, пише БУГ.

Авто Opel Insignia, на якому його зупинили, зазначається у щорічний декларації посадовця.Оскільки від проходження алкотесту та освідування в медичному закладі він відмовився, то поліцейські склали протокол за статтею 130 КУпАП. Крім того, складений протокол за не зупинку на вимогу поліцейських.На місці працювало кілька патрулів. Також правоохоронцям довелося заспокоювати натовп чоловіків, які зібралися неподалік. Адже вони поводили себе подекуди агресивно, викрикуючи в адресу водія нецензурні слова.

Нагадаємо, на Волині в аварії загинув депутат селищної ради.

 

 

Telegram Channel