Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Розпродаж офісних меблів від українського виробника зі святковими знижками до 50%

У продажу є моделі, які впишуться в будь-який стиль інтер'єру.

Фото FlashNika.

Розпродаж офісних меблів від українського виробника зі святковими знижками до 50%

Щорічно після 11 листопада – всесвітнього дня шопінгу, розпочинаються масштабний розпродаж в магазинах, у компаній-виробників. Цей рік не став винятком

Вже зараз ви можете замовити якісні офісні меблі від фабрики FlashNika. На популярні моделі діють великі знижки. Меблі, які представлені в каталозі виробника, є в наявності на складі. Доставка можлива обраною покупцем транспортною компанією.

Сучасні офісні меблі купити в flash-nika-mebel.ua можна швидко та з гарантіями якості. Замовлення поставляється з повним переліком супровідної документації. Є детальна інструкція по збиранню комплекту. Меблі виготовляються з якісних матеріалів. В роботі використовується ДСП, МДФ, деревина, скло, металеві конструкції.

 

Види офісних меблів, які можна придбати зі знижками

Придбати меблі від FlashNika можна, якщо ви лише плануєте відкриття власного офісу. Від його оснащення залежить комфорт та ефективність роботи всіх співпрацівників, загальне враження, яке справляє офіс на відвідувачів. Покупці можуть замовити наступні види меблів:

  • комп'ютерні столи;

  • письмові столи;

  • крісла;

  • стільці;

  • меблі для відвідувачів;

  • оснащення для кабінету керівника;

  • зони для зберігання документації, архівів.

У продажу є моделі, які впишуться в будь-який стиль інтер'єру – класичні, сучасні, з мінімумом деталей, з незвичним декором. Є меблі-трансформеры, котрі одночасно виконують одразу кілька функцій. Ви можете замовити стіл з навісною зоною зберігання, чи конструкцію, де функцію опорних ніжок виконують відкриті полиці.

Як оформити замовлення меблів від виробника

Щоб оформити замовлення, треба спочатку ознайомитися з повним переліком товарів з розділу розпродажу. До кожного найменування додається розгорнутий опис. Ви можете подивитися, з яких матеріалів вироблена конкретна модель, якого кольору фасади та корпус використовуються. Якщо у покупця залишаються питання щодо товару, він може задати їх менеджеру, зв'язавшись з ним через форму на сайті чи по телефону. Можна оформити зворотній дзвінок, представник компанії передзвонить вам у вказаний час.

Оформлення замовлення здійснюється на сайті. Додайте потрібні товари до корзини, вкажіть необхідну кількість. Якщо все необхідне є у наявності, замовлення відразу відправляється. Якщо чогось немає, або ви замовляєте велику кількість однакових найменувань, менеджер відправить додаткове замовлення на виробництво. Меблі будуть виготовлені швидко, ви отримаєте їх одразу після завершення виробництва. Оптові клієнти отримують додаткові знижки.

Telegram Channel