Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У багажнику авто волинянина натрапили на наркотики (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У багажнику авто волинянина натрапили на наркотики (Фото)

Пакунок з речовиною вилучили та направили на дослідження

У Ковелі поліцейські вилучили у 23-річного волинянина наркотики. Їх направили на дослідження. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. 

Пакунок із речовиною, схожою на марихуану, співробітники кримінальної поліції знайшли у багажному відділенні автомобіля BMW, належного 23-річному ковельчанину.

Про це інформує поліція Волинської області.

Пакунок із речовиною, схожою на марихуану, співробітники кримінальної поліції знайшли у багажному відділенні автомобіля BMW, належного 23-річному ковельчанину. Подія трапилася по вулиці Модеста Левицького у Ковелі.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції. Пакунок з наркотиками вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Читайте також: На Волині молодик уночі гайнув у сусіднє село і вкрав велосипед.

 

 

 

Telegram Channel