Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Померла жінка із пневмонією, яку виписали з лікарні: розпочато кримінальне провадження

Ведуться слідчі дії.

Фото Pixabay.

Померла жінка із пневмонією, яку виписали з лікарні: розпочато кримінальне провадження

Подробиці смерті встановлюються

Через смерть жінки, яка померла у лікарні після того, як її виписали із пневмонією, у поліції розпочали кримінальне провадження. Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомили у відділ комунікацій ГУНП у Чернігівській області.

На запитання, чи було звернення до поліції щодо смерті пацієнтки із пневмонією, яку виписали із КНП «Бобровицької центральної районної лікарні», у поліції зазначили: «так».

Реклама Google

Відповідаючи на запитання, чи було звернення до поліції щодо смерті пацієнтки із пневмонією, яку виписали із КНП «Бобровицької центральної районної лікарні», у поліції зазначили: «так».

«Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 1 ст. 140 ККУ (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником), максимальна санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років. Наразі триває досудове розслідування», – додали у поліції.

Нагадаємо, у Чернігівській ОДА розпочали службову перевірку випадку надання медичної допомоги хворій у КНП «Бобровицька центральна районна лікарня» Бобровицького району щодо смерті пацієнтки, яку із пневмонією виписали із лікарні.

Читайте також: Черговий гіркий рекорд: в Україні - понад 14 тисяч нових хворих на коронавірус, на Волині - 501.

Telegram Channel