Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Він українець, але живе в Росії» - Федецький став на захист Тимощука

«Я його позицію знаю. Тимоха – українець».

Фото УНІАН.

«Він українець, але живе в Росії» - Федецький став на захист Тимощука

Ексгравець збірної України, волинянин Артем Федецький підтримав іншого уродженця Волині Анатолія Тимощука, який працює асистентом тренера в російському «Зеніті»

«Заліг на дно. У нього все нормально. Він зараз повністю сконцентрований на команді. Він живе в Санкт-Петербурзі, в Луцьку я його вже давно не бачив. Наші журналісти люблять роздути. Бувши футболістами збірної України, ми разом їздили до військового госпіталю у Львові, провідували наших героїв-атовців. А коли він поїхав в Росію, то і з того боку була критика: «Чому не поїхав до Донецька, де розбомбили будинку?».

Він розуміє ситуацію і знає, де він зараз живе. Хоча він українець, але живе в Росії.

Реклама Google

Я в цьому плані його розумію, що він намагався давати менше коментарів. Я його позицію знаю. Тимоха - українець. А так йому прилітало з обох сторін, що він спочатку поїхав до військових, потім відмовився. Толік допомагав армії.

Морально, може, його трохи прибивало. Але він пацан стійкий, зі своєю позицією. Він розуміє ситуацію і знає, де він зараз живе. Хоча він українець, але живе в Росії», - сказав Федецький в ефірі «Отдуши в душу».

Анатолій Тимощук зіграв 144 матчі за збірну України, що є рекордом. Був капітаном національної команди із 2012 по 2016 роки. 4 сезони грав за «Зеніт» в ролі гравця, із 2017 року працює асистентом головного тренера «Зеніта».

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel