Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Росії вбили пасажира маршрутки через прохання одягнути маску

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У Росії вбили пасажира маршрутки через прохання одягнути маску

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

У Санкт-Петербурзі поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві жителя Ленінградської області через прохання надіти маску в салоні автобуса, повідомляє ТАСС.

Реклама Google

17 листопада потерпілий повертався з корпоративу на маршрутному автобусі. По дорозі у нього виник конфлікт з двома пасажирами: він зробив чоловікові і жінці зауваження і попросив надіти захисні маски.

Як уточнили в поліції, вбивство сталося 17 листопада. Тоді у правоохоронні органи надійшло повідомлення, що в Санкт-Петербурзі знайдено тіло чоловіка з ножовими пораненнями, слідчі порушили кримінальну справу про вбивство. Поліцейські встановили, що загиблий жив в Ленінградській області і працював заступником директора наукового центру.

«Встановлено, що увечері 17 листопада потерпілий повертався з корпоративу на маршрутному автобусі. По дорозі у нього виник конфлікт з двома пасажирами: він зробив чоловікові і жінці зауваження і попросив надіти захисні маски», – відзначили в поліції.

Конфлікт продовжився на вулиці, де затриманий, як вважають поліцейські, вбив потерпілого за допомогою ножа. Відомо,що затриманий раніше вже був судимий за незаконний обіг наркотиків і навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю.

Затриманому вже пред'явили звинувачення за статтею 105 КК РФ ( «Вбивство»). За даними слідства, 53-річний потерпілий був убитий ударом ножа в спину. «Вирішується питання про арешт обвинуваченого», – йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Читайте також: Струс мозку та важкі тілесні ушкодження: чоловік побив лікарку за відмову підписати з ним декларацію.

Telegram Channel