Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Луцькій громаді - Ігор Поліщук: ЦВК зареєструвала мерів, обраних під час другого туру

У Луцьку почнеться нове життя?

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцькій громаді - Ігор Поліщук: ЦВК зареєструвала мерів, обраних під час другого туру

15 листопада були обрані міські, селищні та сільські голови

Центральна виборча комісія повідомила про реєстрацію міських голів в семи містах України під час другого туру виборів. Йдеться про вибори, що відбулися 15 листопада. Зокрема це стосується і обласного центру Волині, повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Були обрані міські, селищні та сільські голови у Волинській, Донецькій, Київській, Одеській, Сумській, Херсонській та Хмельницькій областях, а також висуванці від політичних партій: Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» - 1 міський голова; Всеукраїнське об'єднання «Свобода» - 1; політична партія «Довіряй справах» - 1; політична партія «Європейська солідарність» - 1; політична партія «За майбутнє» - 1; політична партія «Партія Ігоря Колихаева «Нам тут жити» - 1, самовисування - 1 обраний міський голова.

В Одесі обраний Геннадій Труханов. У Сумах - Олександр Лисенко. У Луцьку - Ігор Поліщук. У Херсоні - Ігор колихалися. У Краматорську - Олександр Гончаренко. У Кам'янці-Подільському - Михайло Посітко. У місті Українка обраний міським головою Олександр Туренко.

На сайті ЦВК зафіксовано, що у Луцьку обраний Ігор Поліщук. 

У відомостях про Поліщука на сайті ЦВК сказано, що він - громадянин України, народився 01.07.1988 р., освіта вища, член партії «За майбутнє», працював у Луцькій міській раді радником Луцького міського голови, місце проживання: с.Зміїнець, Луцький район.

У неділю, 22 листопада, відбудеться другий тур виборів міських голів за все в 10 різних областях - зокрема, в 7 обласних центрах і 5 містах.

25 жовтня в Україні пройшли чергові місцеві вибори.

Telegram Channel