Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин накрав риби сіткою (Фото)

Заборонене знаряддя вилучено.

Фото Pixabay.

Волинянин накрав риби сіткою (Фото)

На особу складено адміністративний протокол

21 листопада 2020 року на «гарячу лінію» Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про факт грубого порушення правил рибальства на р. Прип’ять, поблизу с. Комарове Ратнівської ОТГ Волинської області.

Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

Реклама Google

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на місце правопорушення. Близько 14 години викрито місцевого жителя, який здійснював вилов риби знаряддям лову, виготовленим із сіткоснастевих матеріалів. Завдяки дзвінку свідомого рибалки та оперативним діям працівників рибоохорони порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

На особу складено адміністративний протокол за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

«Ми вдячні кожному небайдужому рибалці за активну позицію у сфері збереження рибних запасів. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша інформація дуже цінна в нашій роботі. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40»,- повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Читайте також: Молодика, який посеред міста грабував волинян, взяли під варту.

 

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
Telegram Channel