Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Росії знайшли «третю дочку» Путіна, її мати – акціонер банку: відкрилися гучні деталі (Фото)

Дочка Путіна носить не його прізвище.

Фото zen.yandex.ru.

У Росії знайшли «третю дочку» Путіна, її мати – акціонер банку: відкрилися гучні деталі (Фото)

ЇЇ матір проживає в елітному районі Петербурга

Журналісти заявили, що знайшли третю дочку російського президента Володимира Путіна. Її матір звуть Світлана Кривоногова.

Про це повідомляє «Проект».

Кривоногова народилася в бідній родині й провела дитинство в комуналці, а у підлітковому віці навіть підробляла прибиральницею.

Реклама Google

Зараз Світлана проживає в елітному районі Петербурга. Там живуть тільки ті люди, які близькі до глави держави. Однак сусіди з жінкою не знайомі.

Журналісти провели розслідування і встановили, що Кривоногова народилася в бідній родині й провела дитинство в комуналці, а у підлітковому віці навіть підробляла прибиральницею.

Потім вступила до університету, диплом якого отримала в 2000 році. Згодом фінансовий стан її сім'ї покращився й своє скромне житло вони поміняли на елітне.

За словами знайомих родини, приблизно в ті часи Світлана познайомилася з Путіним. Їхні стосунки припинилися близько десяти років тому.

За даними журналістів, у Кривоногих є дочка, яка народилася в 2003 році. У документах Єлизавети батько не вказаний, але записана дівчина як Володимирівна й під іншим прізвищем, а у соціальних мережах назвалася вигаданим ім'ям. На знімках видно, що вона дуже схожа на нинішнього президента Росії. На цьому наголосив і директор центру візуального аналізу університету Бредфорда (Великобританія) Хассан Угайл. Він провів аналіз і підкреслив, що подібності Путіна і дочки Кривоногов -70,44%.

Дівчина живе під іншим прізвищем, а у соціальних мережах підписана вигаданим ім'ям.

Журналісти зв'язалися з її матір'ю Світланою. Однак після цього її дочка видалила з соцмереж фото, де можна побачити її схожість.

У сім'ї Кривоногових є елітні володіння. Наприклад, вони співвласники гірськолижного курорту «Ігора». Там святкувала весілля інша донька Путіна Катерина.

Світлана Кривоногов володіє 75% «Ленінград центру», розташованого в Петербурзі. У жінки також є квартира на Кам'яному острові, яку Кривоногов купила в 2004 році у компанії, пов'язаної з банком «Росія».

Крім того, Світлана стала власником 37-метрової яхти Al'doga. Їй допомагав друг Путіна – віолончеліст, хрещений його доньки Марії і міноритарний акціонер банку «Росія» Сергій Ролдугіна.

Засновник збанкрутілого Міжпромбанку Сергій Пугачов, який втік з Росії і якого на батьківщині заочно звинувачують в розтраті і зловживанні повноваженнями, виклав на своєму сайті фотографії з особистого архіву. Серед них є зображення дочок президента Володимира Путіна в юності.

Читайте також: Дід і прадід майбутнього секретаря США народилися в Києві.

 

Telegram Channel