Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У місті на Волині горіла котельня в житловому будинку

Пожежа в будинку.

Фото "Буга".

У місті на Волині горіла котельня в житловому будинку

Вогонь пошкодив твердопаливну піч

За минулу добу волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж, що трапилися у Рожищенському та Любешівському районах, а також в обласному центрі та місті Нововолинську.

Про це повідомили в пресслужбі управління ДСНС у Волинській області.

25 листопада о 23:28 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку на вулиці Лермонтова у місті Нововолинську. За 5 хвилин до місця виклику прибули працівники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська Управління ДСНС України у Волинській області. З’ясувалося, що пожежа виникла у котельні на першому поверсі.

О 23:40 пожежу локалізували, о 23:49 – ліквідували. Внаслідок пожежі пошкоджено твердопаливну піч та елементи пічного опалення, вогонь також пошкодив перекриття на незначній площі та вхідні двері. Завдяки оперативному реагуванню працівників пожежно-рятувальної служби вдалося врятувати житловий будинок від знищення вогнем.

За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

 

 

Крім того, у селі Переспа Рожищенського району рятувальники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини разом з працівниками місцевої пожежної команди села Переспа ліквідували загорання у цегляній господарській споруді, що, імовірно, виникла внаслідок короткого замикання електромережі. А в Луцьку рятувальники ліквідували загоряння на території обласної лікарні в окремо розташованій будівлі станції очистки води.

 

Джерело: Управління ДСНС Волині.
Telegram Channel