Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Вихователька у дитсадку задушила однорічну дівчинку подушкою: суд розпочав розгляд справи (Відео)

Тривають слідчі дії.

Скріншот з відео.

Вихователька у дитсадку задушила однорічну дівчинку подушкою: суд розпочав розгляд справи (Відео)

Няня прив'язала до голови дитини подушку, аби та перестала плакати

Шевченківський районний суд Запоріжжя розглянув кримінальне провадження щодо власниці нелегального дитячого садка, яку підозрюють в умисному вбивстві однорічної дівчинки. Судити жінку будуть двоє суддів і троє присяжних. 

Реклама Google

Під час судового засідання було оголошено обвинувачувальний акт. Захисник постраждалих заявив клопотання про стягнення з обвинуваченої моральної шкоди в розмірі 800 тисяч гривень на користь кожного з батьків загиблої дівчинки. Суд також задовольнив клопотання прокурора про продовження строку тримання під вартою горе-няні на 60 діб, передає iz.com.ua.

На відео можна побачити, як псевдо вихователька зав’язує подушку на голові Олесі, буквально через пів годину після того, як її віддали туди батьки, аби дівчинка припинила плакати.

За клопотанням одного з адвокатів господині нелегального дитячого садка оголошено перерву у зв'язку з ознайомленням з матеріалами справи. Наступне судове засідання призначене на 10 грудня. Про це повідомляє прес-служба суду Шевченквского району.

Нагадаємо, другого червня у Запоріжжі у приватному дитячому садочку, який облаштували у звичайній квартирі багатоповерхівки, померла однорічна дівчинка.

Дівчинку Олесю, якій було трохи більше рочку, мама вперше привела до цього «дитячого садочка», який розташовувався у квартирі на 8-му поверсі звичайної багатоповерхівки. І вже за годину, за словами бабусі, дівчинка померла, повідомляє ТСН.

За словами сусідів, заклад функціонував близько 5 років, куди систематично батьки приводили свою малечу. Однак за словами сусідів, з квартири постійно доносився дитячий плач, однак до відповідних інстанцій чомусь не звертались, хоча впевнені жінка ліцензії чи дозволу на діяльність – немає.

Батьки повіривши написаному, о 9 ранку привели туди свою дівчинку Олесю, а ввечері хотіли вже передивитися всі відповідні документи, але вже через годину їм подзвонила псевдо вихователька та повідомила – дитина не дихає.

Батькам розповіли, що дівчинку вкусив хлопчик, якого теж привели у садок через це вона розплакалась і від стресу у неї почалася блювота. Власниця дитсадка вирішила покласти її спати, хоча істерику дитини чули навіть трьома поверхами нижче. Зараз всі оголошення з мережі видалені, господиня не відкриває двері та не відповідає на дзвінки.

Натомість адвокат родини вніс ясність у справу. На відео можна побачити, як псевдо вихователька зав’язує подушку на голові Олесі, буквально через пів годину після того, як її віддали туди батьки, аби дівчинка припинила плакати. За словами пана Мамедова жінка віднесла дитину в іншу кімнату, де залишила її на 10 хвилин без нагляду, а коли сталася трагедія намагалась приховати сліди власного злочину.

Читайте також: На Волині 4 дітей захворіли на гепатит С.

 

 

Telegram Channel