Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Лісівники Володимир-Волинського району зі школярами створили дендропарк (Фото)

У новому дендропарку школярі розмістили годівнички й шпаківні, які виготовили власноруч.

Фото volvollmg.

Лісівники Володимир-Волинського району зі школярами створили дендропарк (Фото)

Окрім основних лісоутворюючих порід - сосни, дуба, берези, вільхи; свою нову домівку знайшли багряник японський, бархат амурський, магнолія, тюльпанове дерево, золотий дощ та інші

За ініціативи директора ДП Володимир-Волинське лісомисливське господарство Володимира Філюка створено дендропарк на території ЗЗСО І-ІІІ ступенів села.Галинівка. Про це інформують представники лісомисливського господарства.

.

 

 До створення дендропарку долучилися працівники ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», вчителі і учні Галинівського шкільного лісництва та поліцейкий офіцер Оваднівської ОТГ. При цьому було висаджено близько 80 видів деревних та чагарникових порід на площі 0,35 га.

При цьому було висаджено близько 80 видів деревних та чагарникових порід на площі 0,35 га

Посадковий матеріал було використано з власного постійного лісового розсадника, що у Павлівському лісництві а решту - закуплено.

 

 Окрім основних лісоутворюючих порід - сосни, дуба, берези, вільхи; свою нову домівку знайшли: багряник японський, бархат амурський, магнолія, тюльпанове дерево, золотий дощ та інші.

 

 Тут юні лісівники зможуть поглибити свої знання про дерева України та навчитися наочно визначати відмінності між деревними видами.

Сподіваються, що цей дендропарк стане своєрідною туристичною родзинкою не лише Оваднівської ОТГ а й всього Володимир-Волинського району.

 
Telegram Channel