Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відомо, хто став головою Володимир-Волинської райради

Хто очолив райраду?

Фото "Буга".

Відомо, хто став головою Володимир-Волинської райради

Районну раду очолив колишній правоохоронець

27 листопада на першому засіданні Володимир-Волинської районної ради обрали голову ради. Ним став Віктор Хиць, який балотувався від партії «За майбутнє».

Про це пише «Буг».

Обирали голову шляхом таємного голосування депутати районної ради. Для цього попередньо у приміщення районного будинку культури підготували кабінки та урну для голосування.

Всього на голосування було висунуто два кандидати: Віктор Хиць та Юрій Динько.

За нього проголосували 28 депутатів

За підрахунком голосів спостерігала обрана на сесії лічильна комісія. Її голова Олександр Юринець зачитав результати: 12 голосів депутати віддали за Юрія Динька, а 28 за Віктора Хиця. Загалом Віктор Хиць отримав 70% підтримки депутатського корпусу.

«Є системна робота, яка проводиться протягом років з територіями колишнього 19-го округу. Мені відомі проблеми кожної громади. Маю досвід і роботу не починаю з нуля. Дякую виборцям, які довірили мені представляти громаду, я згоден цю надію виправдати. Всі вимоги, які стосуватимуться об’єднаної районної ради, я виконаю з повним достоїнством», – зазначив Хиць.

 

Відомо, що Віктор Хиць – колишній правоохоронець, був депутатом районної ради шостого скликання і шість років працював помічником-консультантом народного депутата Ігоря Гузя.

 

 

 

 

 

Telegram Channel