Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Дніпрі криваві розборки: 4 постраждалих (Фото)

Серед поранених відвідувачі кафе та охоронець закладу.

Фото Національної поліції.

У Дніпрі криваві розборки: 4 постраждалих (Фото)

За фактом стрілянини біля кафе у Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження

Конфліктна ситуація біля кафе на вул. Короленка виникла 28 листопада близько 5-ї ранку. Як з’ясували поліцейські вказаний заклад, незважаючи на карантинні обмеження, працював вночі за попередньою домовленістю з адміністрацією. П’ятеро  відпочивальників потрапили до кафе через службові двері. Вже під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка, внаслідок якої 37-річний охоронець отримав вогнепальні поранення та був доставлений до лікарні. Ще три відвідувачі кафе отримали ножові поранення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство)Кримінального кодексу України. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, у кафе проводиться обшук. З місця злочину  вилучені гільзи від травматичної зброї. Поліція з’ясовує всі обставини події та осіб, причетних до хуліганських дій.

Вже під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка, внаслідок якої 37-річний охоронець отримав вогнепальні поранення та був доставлений до лікарні. Ще три відвідувачі кафе отримали ножові поранення.

Також  встановлено, що з початку листопада під час проведення профілактичних заходів поліцейські зафіксували 8 фактів порушень карантинних норм з боку адміністрації вказаного закладу. За фактами виявлених правопорушень складено  5 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП. 

 

 

Джерело: Національна поліція
Telegram Channel