Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленський скликав нараду щодо локдауну: обговорюватимуть варіанти та терміни

Вирішуватимуть, чи оголошувати логдаун.

Фото ілюстративне.

Зеленський скликав нараду щодо локдауну: обговорюватимуть варіанти та терміни

Буде відомо,чи запровадять логдаун

У понеділок, 30 листопада, представники уряду України, а також Ради національної безпеки та оборони проведуть зустріч, на якій визначаться, чи потрібно впроваджувати повний локдаун та коли саме це може відбутися.

Такий план був озвучений на селекторній нараді щодо запобігання поширення СOVID-19, яку очолив президент України Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба глави держави. Зазначається, що рішення ухвалюватиметься на основі прогнозів розповсюдження пандемії у нашій країні. До обговорення, крім РНБО, будуть долучені МОЗ, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства та МВ, повідомляє Обозреватель.

Влада запевнила, що в найкоротші терміни поінформує громадян про підсумки зустрічі, аби люди заздалегідь були готовими до змін. Крім того, у разі введення жорсткого карантину необхідно буде вирішити проблеми економіки і надання послуг населенню.

Влада в найкоротші терміни поінформує громадян про підсумки зустрічі, аби люди заздалегідь були готовими до змін. 

«Нам треба визначитися з реалістичними прогнозами, щоб зрозуміти, чи витримає навантаження наша медична система та наша економіка. Ми розробили економічну програму допомоги, постійно вдосконалюємо систему охорони здоров'я. Треба, щоб і бізнеси, і люди були готовими, якщо уряд вважатиме, що жорсткого карантину не оминути», – наголосив Зеленський.

 

Джерело: Обозреватель
Telegram Channel