Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Зупинись! Почни любити»: У Рівному фотовиставка проти насильства

Героями світлин є рівненські студенти та школярі.

Фото Суспільне.

«Зупинись! Почни любити»: У Рівному фотовиставка проти насильства

До цього закликає фотовиставка, яку розмістили у підземці торгового центру «Злата Плаза». Вона присвячена різним проявам насильства в сім'ї та між підлітками

Героями світлин є рівненські студенти та школярі, члени громадської організації «ЛІТЕКО», пише Суспільне. Світлини з негативним сюжетом в сірій рамці, а позитив – навмисне обрамили у рожевий, – пояснює ініціаторка проєкту і керівниця ГО «ЛІТЕКО» Людмила Стасюк.

Цією виставкою організатори закликають зупинитися, задуматися, розібратися в собі й знищити увесь негатив, зумовлений насиллям у стосунках з рідними і друзями.

«Хороших кадрів було багато, а з негативом, можливо, з третього разу вийшов хороший знімок. Тому що завжди ми посміхаємося на фотографії і набагато складніше зробити це негативно. Коли ти негативний персонаж і якось передати свій стан через знімок було складно», – розповіла учасниця проєкту Марія Редько.

Героями світлин є рівненські студенти та школярі.

У рамках проєкту, окрім фотовиставки, розмістять також соціальну рекламу «Формула щастя» та організують семінар «Скажи насильству «Ні!».

«Наступний етап – соціальна реклама через тиждень, а далі 16-го грудня буде підбиття підсумків уже на семінарі-практикумі. На ньому теж буде створена група з молоді, дітей і підлітків, які так чи інакше піддавалися фізичному чи психологічному насильству, і з ними в закритій групі працюватиме психолог», – каже керівниця ГО «ЛІТЕКО» Людмила Стасюк.

Реклама Google

Виставка «Зупинись! Почни любити» від понеділка, 30 листопада, триватиме три тижні.

Telegram Channel