Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зрубав 32 дерева: на Волині затримали першого «новорічного» порушника (Фото)

Приїхав по ялинки.

Фото Волинське ОУЛМГ.

Зрубав 32 дерева: на Волині затримали першого «новорічного» порушника (Фото)

На Камінь-Каширщині місцевого жителя затримали за самовільну порубку святкових деревець

Порушника спіймали в лісі працівники державної лісової охорони та групи оперативного реагування ДП «Камінь-Каширське ЛГ» під час патрулювання на території Сошичненського лісництва учора, 29 листопада.

Чоловік встиг зрубати 32 дерева породи сосна – з метою заготівлі для продажу на новорічні свята. Особу лісопорушника встановили, ним виявився житель селаа Сошичне  Камінь-Каширського району.

За фактом складено протокол, матеріали  передані для розслідування працівникам відділу  поліції. Окрім штрафів, лісопорушнику доведеться відшкодувати суттєві збитки.

Реклама Google

Лісівники звернулися до волинян із проханням бути відповідальними і не вдаватися до таких порушень. «Для особистих потреб ялинку можна придбати у лісгоспі за доступними цінами. А намаганням «заробити» таким чином зазвичай завершується ось так – або безпосередньо в лісі, або вже під час реалізації немаркованої ялинки чи сосни», – роз’яснили.

 

 

 

 

 

Лісова охорона у цей період нестиме посилене патрулювання, особливо – в місцях ймовірної незаконної заготівлі святкових деревець.

Джерело: Пресслужба Волинського ОУЛМГ
Telegram Channel