Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Кабміні вирішують, як посилити карантин

План щодо карантину.

Фото УНІАН.

У Кабміні вирішують, як посилити карантин

Згідно з законом, уряд повідомить про рішення за 7 днів до їх запровадження або раніше

Кабінет міністрів наразі напрацьовує найбільш збалансоване рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, повідомляє УНІАН.

«Наразі Кабінетом міністрів напрацьовується найбільш збалансоване рішення стосовно можливого поширення або посилення карантинних обмежень. Згідно з законом, уряд повідомить про рішення за 7 днів до їх запровадження або раніше», – сказав прем'єр.

Уряд повідомить про рішення за 7 днів до їх запровадження або раніше

 

Нагадаємо,  11 листопада Кабінет міністрів ухвалив рішення про відмову від адаптивного карантину та введення карантину вихідного дня. Зокрема, у вихідні дні додатково до обмежень, передбачених у будні, була заборонена діяльність закладів харчування, торгових центрів, культурних закладів, спортзалів, фітнес-центрів, закладів розміщення, в тому числі готелів (крім виконують соціальні функції). З 10:00 до 12:00 - пріоритетні години для обслуговування пенсіонерів. Карантин вихідного дня діяв до 30 листопада.

 

Реклама Google

 

Міністр культури й інформаційної політики Олександр Ткаченко пропонує запланувати двотижневий локдаун, прив'язаний до новорічних свят, і відмовитися на Різдво і Новий рік від масових заходів. 25 листопада прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів готується до можливого введення жорсткого карантину під час зимових свят. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виступив за введення в Україні повного локдауну на 3-4 тижні якомога швидше.

Сьогодні, 2 грудня, Шмигаль повідомив, що карантин вихідного дня Кабмін не продовжуватиме. На території всієї країни діятимуть обмеження помаранчевої зони.

 

Джерело: УНІАН.
Telegram Channel