Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік увірвався до церкви й погрожував накласти на себе руки, бо «нема настрою»

Волинь-нова

Чоловік увірвався до церкви й погрожував накласти на себе руки, бо «нема настрою»

На місце інциденту викликали правоохоронців

У Києві до однієї із церков на вулиці Магнітогорській увірвався чоловік, який намагався скоїти самогубство. Він нікого до себе не підпускав і тримав біля горла розбиту пляшку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва, передає ТСН.

Реклама Google

Чоловік продовжував погрожувати самогубством. Коли поліцейський запитав у чоловіка, у чому причина його дій, той відповів, що у нього «немає настрою».

На місце інциденту викликали правоохоронців. Один із них, який назвався Сергієм, вів тривалі перемовини з чоловіком, намагався підійти до нього, щоб врятувати, та намагався переконати, що прийшов допомогти.

Але чоловік продовжував погрожувати самогубством. Коли поліцейський запитав у чоловіка, у чому причина його дій, той відповів, що у нього «немає настрою».

«А чому ти мені не довіряєш? Я поліцейський, я прийшов допомогти. У вас все буде добре», - заспокоював патрульний Сергій.

Зрештою патрульні обрали вдалий момент, підійшли ближче й схопили чоловіка за руки. Поки копи тримали його, командир роти відібрав у чоловіка пляшку. Після цього на місце викликали спеціалізовану «швидку допомогу».

Як виявилося, попередньо, чоловік був під наркотиками. Ознаки наркотичного сп'яніння виявили лікарі. Чоловіка госпіталізували до медзакладу. 

Читайте також: Замість ряси… в шубі: єпископ з Луцька ошелешив присутніх (фото).

Telegram Channel