Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Селезньов назвав «диванними педе***тами» усіх вболівальників, які засуджували його перехід в російську «Кубань» 2016 року (Відео)

Євгене, а ти таки ще той дурень...

Фото Вацко Live / YouTube

Селезньов назвав «диванними педе***тами» усіх вболівальників, які засуджували його перехід в російську «Кубань» 2016 року (Відео)

На думку футболіста, вони вміють тільки «пиз**ти»...

Український футболіст Євген Селезньов розповів про те, як ставиться до прізвиська «Годувальник».

Про це він сказав в інтерв'ю «Вацко Live» на YouTube, інформує УНІАН.

Прізвисько приклеїлося до Селезньова в колах футбольних уболівальників після того, як в 2016 році він перейшов в російську «Кубань», а свій трансфер пояснив необхідністю «годувати сім'ю».

«Як я реагую на це прізвисько? Та ніяк. Годував, годую і буду годувати. І себе, і всіх, хто поруч зі мною», - сказав Селезньов і розсміявся.

«Але я не звертаю увагу на людей - диванних педер*стів, вибач за вираз. Вони, крім того, як п*здіти, нічого не можуть зробити».

«Що значить годувальник? А ти не годувальник? Хто тут з чоловіків не годувальник? Або той, хто так пише, не годувальник? Я сказав такі слова, що треба годувати сім'ю, я ж не заперечую. Але я не звертаю увагу на людей - диванних педер*стів, вибач за вираз. Вони, крім того, як п*здіти, нічого не можуть зробити. Такі, які сидять в телефоні, щоб брудом когось облити», - продовжив футболіст.

Також він заявив, що досі не розуміє, чому перейшов у «Кубань»:

«На той момент я неправильно розставив пріоритети. Що мною керувало? Напевно, те, що син росте, що в Донецьку все залишилося. Може, і хотілось щось заробити. Але я водночас задаю собі питання, чому не поїхав тоді в Китай? Були пропозиції. Я чітко сам собі не можу відповісти на це питання. Я і досі прокручую цю ситуацію».

Селезньов назвав той перехід помилкою:

«Я припустився помилки. Я не до кінця все зважив. Не думав, що такі наслідки можуть бути. Я просто йшов грати у футбол. Звичайно, повинен був зважити, що є конфлікт між країнами».

 

Telegram Channel