Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Говерлі травмувався волинянин

Чоловік травмував голову.

Фото Волиньпост.

На Говерлі травмувався волинянин

В Карпатах під час спуску з гори Говерла впав та травмувався житель Волинської області

Нещасний випадок стався 4 грудня, повідомляє «Інформаційне агентство ВолиньPost». О 15:01 до Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Яремче надійшло повідомлення. Про це повідомляють на сторінці управління ДСНС в Івано-Франківській області.
29-річний житель села Дачне Ківерцівського району Волинської області в складі групи з 6 чоловік здійснював сходження на гору Говерла.

 

 

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 9 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

О 15:10 для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення Ворохта 3-ї спеціалізованої пошуково-рятувальної групи спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в області.
О 16:50 рятувальники пошуково-рятувального відділення Ворохта в районі Говерлянського водоспаду знайшли потерпілого, надали долікарську допомогу та розпочали заходи з його перенесення до бази відпочинку «Заросляк».

О 18:30 рятувальники перенесли потерпілого до бази відпочинку «Заросляк»та передали працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги.

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 9 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

 

 

Джерело: Волиньпост.
Telegram Channel