Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Одесі депутати облради під крики «Янукович!» влаштували масове побоїще (Відео)

В штовханині та бійці брали участь десятки депутатів.

Фото Думская.

В Одесі депутати облради під крики «Янукович!» влаштували масове побоїще (Відео)

В Одеській облраді в п'ятницю, 4 грудня, депутати влаштували масову бійку, поламавши меблі й техніку

Бійку почали, коли представники «Опозиційної платформи – За життя», «Партії Шарія» і «За майбутнє» блокували трибуну й не давали розпочати засідання, а одна з груп намагалася провести реєстрацію членів ради. Про це пише Обозреватель з посиланням на місцеве видання «Думська».

 

 Тож з'ясовувати стосунки політики почали ще до старту першої сесії обласної ради VIII скликання.

Після бійки народна депутатка від ОПЗЖ Тетяна Плачкова, яка була присутня в Одеській облраді, звернулася до медиків із підозрою на перелом руки.

Журналістам стало відомо, що після бійки народна депутатка від ОПЗЖ Тетяна Плачкова, яка була присутня в Одеській облраді, звернулася до медиків із підозрою на перелом руки.

Крім того, на фотографіях, зроблених після інциденту, видно, що депутати поламали частину своїх робочих місць, облили колег водою, а комусь видерли ґудзик.

Зазначається, що билися між собою кілька десятків осіб – депутати обласної ради та їхні колеги з Верховної Ради України та муніципальних зборів.

 

 На відео видно, що деякі люди стояли збоку й не брали участі в бійці. Дехто з тих, хто бився, був у масці, але про дотримання карантину, звичайно, не йдеться.

Станом на 20:00 засідання так і не почали через блокування трибуни. Журналіст Максим Войтенко написав у Фейсбук, що представники ОПЗЖ кричали: «Янукович!», а депутати із залу відповідали: «Юлі – волю!».

 

Джерело: Обозреватель.
Telegram Channel