Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Маю честь знати по-справжньому великих людей – Петро Порошенко привітав волонтерів зі святом

«Маю високу честь знати по-справжньому великих людей, з якими пліч-о-пліч пощастило і щастить діяти під час доленосних для нашої держави подій».

Фото ЄС.

Маю честь знати по-справжньому великих людей – Петро Порошенко привітав волонтерів зі святом

Волонтерство – одне з унікальних та найбільш виняткових явищ громадянського суспільства. У вирішальні для нашої держави часи українці змогли самоорганізуватися, проявити солідарність і виступити проти російської агресії

Волонтери і сьогодні продовжують свою невпинну працю з наближення нашої спільної перемоги.

На армії та волонтерах тримається захист нашої незалежності й наших кордонів. Вас потребують знедолені сім’ї, від вас залежить добробут кожної української родини, адже, окрім постійної загрози зі східних рубежів, пандемія поставила українське суспільство перед новими викликами.

Сьогодні наш фонд і вся наша команда стали волонтерами.

Сьогодні наш фонд і вся наша команда стали волонтерами. Постачаємо захисні костюми, тести, ШВЛи, кисневі концентратори, окуляри, маски, пульсоксиметри. Це – дещо інший напрямок волонтерського руху, але не менш важливий. І тут так само йдеться про захист країни. І ми лише частина цього руху, коли відповідальні та активні громадяни блискавично відреагували на нові виклики. 

Реклама Google

Маю високу честь знати по-справжньому великих людей, з якими пліч-о-пліч пощастило і щастить діяти під час доленосних для нашої держави подій. Дякую вам за те, що свідомо обрали цей відповідальний шлях. 

Разом до Перемоги. Слава Україні!

 
 
 
 
 

  

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel