Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Цілуйте дружину, йдучи на роботу, –  і ви розбагатієте!

Користуючись даними статистики, можна стверджувати, що 40% сімейних пар оцінюють глибокий «французький» поцілунок як найважливіший елемент у коханні.

Цілуйте дружину, йдучи на роботу, – і ви розбагатієте!

Трохи історії та сучасність

Коли відбувся перший поцілунок? В Едемі між Адамом і Євою? Чи в задимленій печері мисливців на мамонтів? Науковці вважають, що розвиток його розпочався приблизно в 3000 році до н. е., коли люди, поклоняючись богам, дарували їм свої поцілунки. У Стародавньому Римі на знак вітання цілували не тільки друзів і членів сім’ї, а й торговців і просто перехожих. Що стосується Єгипту, то тут існують розбіжності. Одні вважають, що в ті часи там про поцілунки майже ніхто нічого не знав (цариця Клеопатра, відома своїми численними любовними перемогами, жодного разу не цілувалася). Інші, навпаки, стверджують протилежне, і це засвідчують зображення на фресках. 

У різних країнах світу цілуються по-своєму: у Китаї – доторкаються щоками; ескімоси Аляски, жителі Нової Зеландії, Малайзії, Самоа і Борнео – труться носами; в Екваторіальній Африці чоловіки тричі потискують великий палець руки у жінок; у Гамбії притискають жіночу долоню до свого носа...

Користуючись даними статистики, можна стверджувати, що 40% сімейних пар оцінюють глибокий «французький» поцілунок як найважливіший елемент у коханні. А на думку психологів, він просто необхідний для  душевної рівноваги обох. До того ж чоловікам варто запам’ятати, що жінки надають неабиякого значення поцілункам, а дехто навіть стверджує, що досягає оргазму від такої ніжності. Цей феномен трапляється в 1–2% представниць прекрасної половини людства.

Користуючись даними статистики, можна стверджувати, що 40% сімейних пар оцінюють глибокий «французький» поцілунок як найважливіший елемент у коханні.

 І ще таке. Людина за все життя витрачає на поцілунки два тижні. Опитування показали, що чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Поцілунки сприяють позитивному розв’язанню проблем. А ще, ті, хто частіше цілується, рідше потрапляють в автомобільні аварії. Звісно, скептики можуть сумніватися, але поцікавтеся у двох закоханих, чи почувають вони себе краще після такої ніжності?! 

Реклама Google

Американські дослідники, які люблять вивчати все якнайдокладніше, довели, що всі жінки і лише менше третини чоловіків у момент поцілунку заплющують очі. Приблизно 80% чоловіків і жінок нахиляють голову вправо. Такі люди є емоційнішими, ніж ті 20%, які при поцілунку нахиляють голову вліво. Отож, якщо ви належите до перших – у вас гаряче серце, якщо до других – ви сором’язливі і холодні. А коли ви цілуєтесь дуже часто – будете здоровіші і багатші, аніж інші!
Невинний цьом-цьом спалює 5 калорій. Збільшивши інтенсивність цілування, ви можете позбутися до 30 калорій. Для порівняння: під час швидкої ходьби згорає всього 4–5 калорій! 

Telegram Channel