Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Затримали нотаріуса на хабарі в 1,2 мільйона

Під час розслідування кримінального провадження буде перевірятися причетність державного реєстратора однієї з райдержадміністрацій столичного регіону та інших осіб до вчинення цього злочину.

Фото Нацполіції.

Затримали нотаріуса на хабарі в 1,2 мільйона

Поліція затримала нотаріуса Київського міського округу на хабарі майже 1,2 мільйона гривень. Як передає Укрінформ, про це повідомили у Національній поліції.

«За даними слідства, до групи входили нотаріус Київського міського нотаріального округу та посередник. Майже 1,2 мільйона гривень «винагороди» вони вимагали за сприяння у безперешкодній державній реєстрації речових прав на завод та вплив на реєстратора. А у разі відмови від їхніх послуг - обіцяли створити проблеми з реєстрацією», - йдеться в повідомленні.

Реклама Google

Майже 1,2 мільйона гривень «винагороди» вони вимагали за сприяння у безперешкодній державній реєстрації речових прав на завод.

 

 Зазначається, що нотаріуса та її спільника затримали у п'ятницю, 4 грудня, під час отримання останньої частини неправомірної вигоди - 25 000 доларів США. Раніше було задокументовано одержання ними ще двох «траншів» - 16 тисяч доларів США та 28 тисяч гривень. Загальна сума неправомірної вигоди в еквіваленті національної валюти - майже 1 млн 200 тис. грн.

Під час розслідування кримінального провадження буде перевірятися причетність державного реєстратора однієї з райдержадміністрацій столичного регіону та інших осіб до вчинення цього злочину, повідомили в Нацполіції.

Telegram Channel