Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Заступника командира луцького аеродрому нагородили подякою Волинської обласної ради (Фото)

З Днем Збройних сил України!

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

Заступника командира луцького аеродрому нагородили подякою Волинської обласної ради (Фото)

Кілька днів тому військові винищувачі 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації ім. О.Покришкіна повернулись на Луцький військовий аеродром. Винищувачі МІГ-29 та пілоти прилетіли із аеродрому міста Мелітополя, що у Запорізькій області, де вони несли бойове чергування з охорони повітряного простору акваторії Азовського моря. Із 2018 року бригада дислокується у Луцьку. Завдяки цьому більшість лучан із захопленням могли спостерігати за польотами військових літаків, а їх повітряні віражі традиційно збирають зацікавлених глядачів. Адже це видовище не може не заворожувати. Приємно, що осередок повітряної військової техніки знаходиться на нашому аеродромі, а військовослужбовці розвивають свою справу і демонструють високий професіоналізм у службі, підсилюючи цим Луцький військовий аеродром. Про це йдеться на сторінці голови Волинської обласної ради Григорія Недопада.

Подякою голови обласної ради за відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, вагомий внесок у справу захисту України нагородив майора, заступника командира 2-ї авіаційної ескадрильї з морально-психологічного забезпечення військової частини А 0959 Олега Овсяннікова.

З нагоди прийдешнього Дня Збройних сил привітали військових з їх святом. Адже українські військові – це армія незламних та нескорених бійців, патріотів свої Батьківщини. Подякою голови обласної ради за відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, вагомий внесок у справу захисту України нагородив майора, заступника командира 2-ї авіаційної ескадрильї з морально-психологічного забезпечення військової частини А 0959 Олега Овсяннікова.

Голова обласної ради Григорій Недопад привітав військових зі святом від себе особисто та від сіх депутатів обласної ради. Він зауважив, що українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів свої Батьківщини.

«Ви сьогодні демонструєте неабияку мужність, звитягу, силу духу, волю та  нестримне бажання перемогти ворога. Саме на боєздатні Збройні Сили сьогодні покладають надії мільйони українців, які так мріють про мирне небо над головою та процвітання нашої країни. Переконаний, що ці мрії вже найближчим часом обов’язково стануть реальністю», – сказав він.

Telegram Channel