Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку виступить найвідоміший у світі український гурт (Відео)

Концерт відбудеться в облмуздрамтеатрі.

Фото Pixabay.

У Луцьку виступить найвідоміший у світі український гурт (Відео)

ДахаБраха стали справжнім музичним феноменом

Відомий гурт ДахаБраха 8 грудня виступить у Луцьку з великим live-шоу. 

Ви чули їхні пісні в саундтреку популярного американського серіалу «Фарго», в рекламі Девіда Бекхема – профільні ЗМІ охоче висвітлюють всі перемоги колективу на світовій сцені, передають Волинські новини.

8 грудня 2020 року ДахаБраха влаштують грандіозний концерт, який відбудеться о 19.00 в облмуздрамтеатрі.

Ще жодна група так філігранно і сучасно не розпоряджалася українським фольклором. Їх останні виступи довели, що жоден концертний зал не може вмістити всіх охочих, тому 8 грудня 2020 року ДахаБраха влаштують грандіозний концерт, який відбудеться о 19.00 в облмуздрамтеатрі.

Поспішайте придбати квитки, адже, як зазначають організатори, на кожен другий квиток знижка 50%.

Квитки можна придбати онлайн тут: https://concert.ua/uk/event/dakhabrakha-lutsk.

Прийшов час, коли українському слухачеві дістаються не тільки рефлексії на тему американських поп-мотивів, але самодостатні колективи, серед яких ДахаБраха займають лідируючу позицію.

Це нове слово в історії світової музики – ще ніхто так красиво і дзвінко не звертався до людської підсвідомості і не витягав назовні все найпрекрасніше, що є в українській культурній спадщині.Колектив був створений у стінах театру «Дах», тому не дивно, що музиканти так добре тримаються на сцені, а кожна пісня обволікає автентикою української мелодії. Не пропустіть грандіозний музичний експеримент – це незабутня подія і один з головних концертів зимового сезону 2020.

Читайте також: Поліська бабуся з Рівненщини підкорила Париж.

 

Telegram Channel