Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ковельський мер Чайка у свято закликав до праці

До обрання міським головою працював журналістом.

Фото chaykakovel.

Ковельський мер Чайка у свято закликав до праці

З нагоди місцевого самоврядування міський голова Ковеля Ігор Чайка оприлюднив звернення до громади

«Цьогоріч 7 грудня — перший День місцевого самоврядування для мене на посаді міського голови. Нещодавно ковельчани обрали і новий склад ради, а наша громада отримала новий статус — об’єднаної. Крім широких повноважень на нас покладено й чимало завдань.», – нагадав Ігор Чайка у фейсбуці. 

«Хочеться, аби ми виправдали довіру наших земляків. Адже у всіх нас спільна мета — сильна, сучасна та самодостатня Ковельська громада. Тому, закликаю всіх до праці!», – написав міський голова Ковеля.

«Ми повинні подбати, щоб влада стала ближчою до людей. Наші рішення були зрозумілими та справедливими. Кроки — швидкими, а дії — рішучими, але виваженими. Аби наше місто і населені пункти громади гармонійно розвивалися і були комфортними для життя. Сподіваюсь на конструктивний діалог з депутатами та їхню підтримку. Очікую на якісну та професійну роботу працівників виконавчого комітету. З радістю дослухаюсь до порад ветеранів місцевого самоврядування.

Хочеться, аби ми виправдали довіру наших земляків. Адже у всіх нас спільна мета — сильна, сучасна та самодостатня Ковельська громада. Тому, закликаю всіх до праці. Успіхів нам та вагомих результатів. Мудрості і порозуміння. Зі святом — Днем місцевого самоврядування!», – написав міський голова Ковеля.

Telegram Channel