Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Виламав дзвінок до дверей і вдарив поліцейського в обличччя: у Луцьку затримали 19-річного грабіжника

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Виламав дзвінок до дверей і вдарив поліцейського в обличччя: у Луцьку затримали 19-річного грабіжника

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

Під час затримання чоловік намагався вирватись, шарпав за одяг та вдарив по обличчю поліцейського. За вчинене громадянину загрожує до двох років позбавлення волі.  

19-річний мешканець Луцького району, чинив злісну непокору працівникам поліції: намагався вирватись, шарпав за одяг та вдарив по обличчю поліцейського.

У неділю, 6 листопада, близько 6 ранку, до поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи пошкодили майно лучанина, а саме, виламали дзвінок до дверей, згодом же з багатоквартирного будинку вони викрали поштову скриньку. Працівники управління патрульної поліції, опрацьовуючи повідомлення про крадіжку, виявили крадіїв на одній із вулиць Луцька. Під час затримання один із зловмисників, 19-річний мешканець Луцького району, чинив злісну непокору працівникам поліції: намагався вирватись, шарпав за одяг та вдарив по обличчю поліцейського. Правоохоронець не госпіталізовувався.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від 17 до 68 тис. грн або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років. Триває слідство. Також на правопорушників складено ряд адміністративних матеріалів, у тому числі, за дрібне хуліганство і злісну непокору поліції.

Читайте також: Загинуло троє молодих людей: за вихідні на Волині сталися дві страшні ДТП.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel