Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мер Львова захворів на коронавірус і розповів, як почувається

Мер міста Лева Андрій Садовий.

Фото 24 канал.

Мер Львова захворів на коронавірус і розповів, як почувається

Андрій Садовий сьогодні отримав позитивний тест

Мер Львова Андрій Садовий 6 грудня він відчув незначну слабкість й першіння в горлі. Наразі мер перебуває на самоізоляції.

Позитивний ПЛР-тест Андрій Садовий отримав 7 грудня. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Позитивний» ПЛР – несподіваний подарунок до Дня місцевого самоврядування. Але колись це мало статись. Вчора відчув незначну слабкість і першіння в горлі. Зранку здав аналізи – результат ви вже знаєте. Температури немає, тому працюю онлайн, поки мій лікар це дозволяє», – роповів він.

«Я точно знаю, що поки я на ізоляції, місто працюватиме без зупину, бо у Львові працюють найкращі менеджери. Про таку команду і підтримку можна тільки мріяти».

Реклама Google

У дружини Катерини, у якої сьогодні День Ангела, Андрій Садовий попросив вибачення за те, що нині святкова вечеря буде теж через ZOOM. «Так твій День Ангела ми ще не святкували», – зазначив він.

Принагідно мер подякував всім причетним до місцевого самоврядування: «Я точно знаю, що поки я на ізоляції, місто працюватиме без зупину, бо у Львові працюють найкращі менеджери. Про таку команду і підтримку можна тільки мріяти», – резюмував він.

Джерело: Фейсбук.
Telegram Channel