Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Аферисти обдурили рівнянку на понад 2,5 тисячі доларів

Ошукана пенсіонерка запитала доньку, чи все добре з онуком, лише п’ятого грудня,

Доллары и евро , в Киеве, 13 января 2018 г. Фото УНИАН

Фото pixabay.com.

Аферисти обдурили рівнянку на понад 2,5 тисячі доларів

Невідомий представився онуком та повідомив, що спричинив аварію, у якій постраждали люди

Ще першого грудня рівнянка віддала понад 2,5 тисячі доларів США аферистам за нібито порятунок онука, який потрапив у ДТП. Про випадок жінка зізналася рідним на п'ятий день, – повідомляють у пресслужбі поліції. Шахрай, який взяв гроші у пенсіонерки, був одягнутий у все чорне. Про це інформує Суспільне.

Першого грудня близько опівночі до рівнянки зателефонував невідомий чоловік. Він представився онуком та повідомив, що спричинив аварію, у якій постраждали люди. Жінці здалося, що то був голос її саме онука. Невідомий просив гроші на начебто лікування двох травмованих та для поліцейських, аби відкупитися від відповідальності, – повідомили у поліції.

Реклама Google

«Невідомий просив гроші на начебто лікування двох травмованих та для поліцейських, аби відкупитися від відповідальності,» – повідомили у поліції.

«81-річна рівнянка віддала аферистові всі заощадження – 1600 доларів США та 1000 євро. Він прийшов до її квартири, одягнений у чорний одяг, на голові був капюшон та маска. Після інциденту жінка пішла спати», – повідомила речниця поліції області Марія Юстицька.

Вона додала, що пенсіонерка запитала доньку, чи все добре з онуком, лише п’ятого грудня, а наступного дня зізналася про інцидент.

Дізнавачі наразі проводять розслідування за фактом шахрайства.

Telegram Channel