Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Старій Вижві  через пожежу люди ледь не залишилися без житла

Будь обережні з вогнем!

Фото: 24 канал.

У Старій Вижві через пожежу люди ледь не залишилися без житла

7 грудня підрозділи Управління ДСНС України у Волинській області здійснили 58 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань. Хибних викликів – 0

Зокрема о 03:26 рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Старої Вижівки Управління ДСНС у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони Дубечне ліквідували загорання житлового будинку. Пожежа локалізована о 04:05, ліквідована – 04:48. Ймовірна причина пожежі встановлюється.

До служби 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі з блоків в селі Забороль Луцького району. На місце виклику о 06:32 прибули рятувальники 1-ї, 2-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС України у Волинській області, які о 06:54 локалізували пожежу, а о 07:45 ліквідували. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Ймовірна причина пожежі- коротке замикання електромережі.

О 21:06 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляної господарської будівлі в селі Верхи Луцького району. На гасіння прибули працівники 20-го Державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної охорони с. Білостік. Вогнем знищено дах та перекриття, одну тонну соломи, пошкоджені речі домашнього вжитку. Пожежа локалізована о 21:36 ліквідована – 22:20. Ймовірна причина пожежі- коротке замикання електромережі.

Telegram Channel